mixxt

Sign up here for free!

Welcome to mixxt!

adidas busenitz sverige vita

News

adidas busenitz sverige vita


Den tredje varianten av adidas busenitz skor dam pro är Busenitz ADV. Busenitz ADV erbjuder all hållbarhet hos den ursprungliga Adidas Busenitz-kepsolen, men med GEOFIT-konstruktion, ökad hälkuddning och försänkta ögonlock. I huvudsak är Busenitz ADV en Frankenstein-ization av alla funktioner i den ursprungliga Busenitz och Busenitz Vulc.

Designad i adidas busenitz sverige vita samarbete med pro skater Dennis Busenitz, detta är ett signaturfall från adidas Skateboarding. Inspirerad av den legendariska Copa Mundial fotbollstoppen, är dessa Adidas Busenitz Pro-skor gjorda med premium mocka på gummitoppsula, med en stödjande krageformad för exakt passform.

Kombinationen adidas busenitz boost grå gul av deras mest populära skridskor av all tid med fördelen av Boost-dämpning presenterar adidas Busenitz Pure Boost i en sommarklar maskekonstruktion. Redan inspirerad av vintage adidas fotbollsmodeller, blir Dennis Busenitz signatur sko mer sportig än någonsin med tillägg av Boost, vilket gör snusen till den perfekta utombordaren. Allt-mesh övre går i tonal navyblå med matchande textilband och skumtunga och hälspanel. Ner under det rikliga Boost-skummet är ett gummigummi yttersåle för att avsluta dem snyggt. Det senaste erbjudandet till Busenitz Pure Boost anländer nu till adidas Skateboarding-leverantörer som Premier.

Dennis adidas busenitz vulc burgundy herr anses vara en av de mest kända personerna i skatevärlden. Mellan rap karriärer, sportbilar och Hollywood attityder många proffs kan ha, han övertygad med jordnära och förstklassig skridskoåkning. Familjemannen, som bor i San Francisco, har länge varit med adidas och har nu tre olika modeller i sin samling. Vi har tittat närmare på Busenitz Vulc och testat skateskorna noggrant.

http://www.rosaskorea.com/
Created by aasd123rtgrgrgv.rtgrgrgv on 07/10/2017 04:13